tiistai 23. helmikuuta 2010

Keittiön kalustekuvat

Alakerrran kalustesuunnitelmat on tehty, isoimmat muutokset kohdistuivat keittiöön ja WC:hen. Ohessa keittiön piirrustukset.


4 kommenttia:

 1. Tosi ihanasti ratkaistu keittiö, samalla kun leipoo ym. voi katsella ulos! Pistän tämän kyllä korvan taakse;)
  Muutenkin kiva seurata blogianne mielenkiinnolla, kun sama malli kiinnostaa!

  VastaaPoista
 2. Hei hei vaan taas :D

  Meikä se jaksaa olla utelias ja kysellä kummia. Meille kun tulee tuo keittiö U:n malliin, niin kulmakaapin takia hellan viereinen vetolaatikosto jää myös meillä vain 30 sentin levyiseksi. Hieman huolettaa sen käytännöllisyys. Pärjääkö sillä? Mahtuuko laatikkoihin aterimet, kauhat, lastat, vispilät ynnä muut?

  VastaaPoista
 3. Moikkamoi!

  Kyselkää ihmeessä, sitä varten tämä blogi on olemassa!! Meillä on siinä yksi matala ja kaksi korkeaa laatikkoa, hyvin mahtuu. Meillä ylimmässä laatikossa on "epämääräistä sässynää", keskimmäisessä kauhat, vispilät ym välineet ja alimmassa harvoin käytettäviä muovikulhoja ym. Ikkunan alla meillä on kaksi 80cm leveää vastaavaa laatikostoa, joista hellaa lähimmässä on ylälaatikossa kaikki haarukka-veitsi-lusikka-puukot-sakset tavara. Nuo isot 80cm laatikot vievät tosella hyvin tavaraa sisäänsä. Meillä kyllä tuohon ylimpään 30cm laatikkoonkin mahtuisi haarukka-veitsijutut ihan riittävästi. Ja ne syvät 30cm laatikot vievät ihan liikaakin välineitä sisäänsä :)

  Mutta jos nyt tekisin tätä uudestaan, alittaisin ehdottomasti hellan kulmaan, tiskipöytää kun tässä meidän pohjassa ei ole kuin altaan verran. Pärjätty on näinkin ja nättihän tuo upotettu allas on mutta kaipaan altaan viereen toisinaan tilaa enemmän.

  VastaaPoista
 4. Alkuperäisessä keittiösuunnitelmassamme on ikkunan alla tyhjää. Suunnittelimme siihen eräänlaista "breakfest bar" -tyyppistä ratkaisua, mutta se saa lentää mäelle. Ei sillä kololla mitään tee, kun ei sinne tule lämmityspatteria tai mitään. Maksimoimme säilytystilan laittamalla siihen myös vetolaatikot.

  Ei tullut pieneen mieleenikään laittaa haarukoita, lusikoita ja veitsiä niihin laatikoihin! No ongelmahan on sillä ratkaistu. Laitetaan sitten hellan viereen vain se mitä siinä kokatessa tarvitsee, eli kauhat, paistolastat, ym.

  Meille ei tule tiskikoneen alle korotusta, koska sellainen ei vain ole meidän juttu. Sillä saa lisää tilaa altaan viereen. Ihmettelin vain joskus, kun ovat PM Kalusteella piirtäneet siihen ensimmäiseen keittiösuunnitelmaan kaksi allasta! Ja piirros on kuitenkin suunniteltu Sulohelmen mittojen mukaan. Miten siihen voi millään mahtua kaksi allasta, jos kaapille on mitoitettu tilaa vain 60 senttiä? Pitää varmaan syksyllä vähän selvitellä asioita... :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...