keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Viittä vaille valmista

Päivät vierähtävät vauhdilla, töissä riittää kiirettä ja illat on puuhasteltu talolla. Eilen ilmeisesti tuli vesimittari paikoilleen (tätä ei huomattu katsoa kun käytiin talolla) ja maalari viimeisteli seinien pinnat valmiiksi eli kaikki kolhut ja nirhamat on nyt korjattu. Täytyy kyllä sanoa, että meidän maalari/tapetoija osaa tehdä erinomaista jälkeä. En vielä missään ole nähnyt yhtä hienosti laitettuja tapetteja ja pinnoista ei muutenkaan löydy mitään huomautettavaa.

Tänään on talolla ollut hommissa sähkömies ja hän on nyt myös saanut urakkansa valmiiksi. Hän oli jopa kiinnittänyt meidän paikalle ostamat valaisimet :) Täytyypä käydä ihmettelemässä, miltä tilaamamme himmennettävät loisteputket kaapistojen päällä näyttävät. Näiden asennus tarvikkeineen maksoi 300e.

Itse olemme puuhastelleet pihan kimpussa ja kohta koko takapiha alkaa olla valmis nurmikon kylvöä varten. Toki sieltä vielä istutukset puuttuvat mutta nehän ehtii sitten vaikka ensi keväänä laittaa. Pihan teko on ollut yllättävän hauskaa puuhaa.. joskin suurimmat haasteet tulvat vastaan vasta etu- ja sivupihalla. Tilasin tänään 10m2 liuskekiveä takapihan grilliterassille, punaista sepeliä sokkelinvieruksille sekä polttopuuta! Hormi saatiin nimittäin eilen asennettua, joten nyt meillä on vihdoin pitkän odottelun jälkeen toimiva takka!

Toivotaan siispä, että Helmitalon porukat olisivat jo vieneet pois lattian suojana olevat matot ja vihdoin pääsisi kunnolla siivouksen kimppuun. Ja että se muuttotarkastus olisi vielä tämän viikon puolella.. Tein nimittäin jo muuttoilmoituksen ensi maanantaista, sillä laskuja alkaa pihahommista tippumaan uudella osoitteella. Postista ei ole vielä otettu yhteyttä laatikon paikkaan liittyen, saas nähdä mihin postimme päätyvät :) Kävimme paikallisessa postissa juttelemassa asiasta ja jakajille laitettiin vielä viestiä meidän tulevasta postilaatikosta.

2 kommenttia:

  1. Hei.Minkä sävyn maali teillä on keittiössä, seinällä missä lukee carpe diem?

    VastaaPoista
  2. MoikkaM Maalina on meillä Tikkurilan Remontti-Ässä, sävy X483 eli kantavärin harmaaseen taittava sävy. Olemme tykänneet kovasti!
    http://www.tikkurila.fi/ammattilaiset/varit/varikartat/tikkurila_symphony/symphony_2436_-varikartta/x483.2408.xhtml

    http://siuronhelmi.blogspot.com/2010/04/koemaalausta.html

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...