torstai 16. joulukuuta 2010

IV-kone jäässä

Tulimme huomanneeksi IV-koneen käyntiäänen muuttuneen kovemmaksi ja huomattiin, että laitteen kenno on jäässä lähes kokonaan. Pakkasethan ovat olleet melkoiset, joten eipä kai tuo mikään ihme ole. Harmittava juttu silti, kun laite puhaltaa pakkasta tupaan eli kylmä viuhu käy sisällä. Soiteltiin vastaavalle ja laitteen valmistajalle ja saatiin säätövinkkejä, mutta jäässä tuo silti näyttää olevan. Kattolista estää oven aukaisun kokonaan, eikä kennoa sa uloskaan sulattelua varten..

5 kommenttia:

 1. Sama homma meillä. Noin kämmenen kokoinen aukko on kennosta ainoastaan sulana, mutta kuulemma ihan normaalia kovilla pakkasilla eikä asialle oikein voi mitään. Me laitettiin tylysti ilmanvaihto pienimmälle, jotta kylmää ilmaa ei tulisi niin paljoo sisälle.

  VastaaPoista
 2. Onko teillä Sulohelmessä se vakiotoimitukseen kuuluva Iloxairin 97 malli?

  Ko. malliin näyttäisi olevan saatavissa lisävarusteena Thermo Ice huurtumisenestoautomatiikka. Tiedä sitten olisiko siitä mitään hyötyä. Kauppasiko valmistaja itse tuota?

  VastaaPoista
 3. Meillä on vielä niin hyvä tuuri että päästään viikonloppuna katsomaan yhtä Helmitaloa joka on rakenteilla joidenkin kymmenien kilometrien päähän. Te vissiin olette suht. tyytyväisiä olleet?

  VastaaPoista
 4. Hei, onko teillä muuten suositella hyvää rakennusmestaria?

  VastaaPoista
 5. Olemme olleet varsin tyytyväisiä omaan taloomme, loppukorjauksissakin korjailtiin vain pieniä kauneusvirheitä. Työn jälki ja siisteys ovat olleet koko rakentamisen ajan hyvää myös muiden rakennuksellä käyneiden ammattilaisten mukaan. Mestariin liittyen voit laittaa minulle sähköpostia, niin voin kertoa tarkemmin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...