torstai 1. syyskuuta 2011

Piha-aita ja yläkertaa

Saatiin sovittua piha-aidasta urakkaa parin viikon sisään. Emme viitsineet itse hommaan ryhtyä, koska tontin takaosa on kalliota. Tarkoitus on laittaa ihan perus vihreätä 120 cm verkkoaitaa takapihan ympäri, jotta koiruuksia voi pitää siellä vähän vapaammin, eikä puputkaan ehkä pääse hedelmäpuittemme kimppuun ainakaan niin helposti. Mitään varsinaista koira-aitaa emme rakenna koska koiriakaan ei valvomatta pihalla pidetä. Mutta hienoa, että aita ehtii talveksi, saavat vilusta ja lumesta tykkäävät lappalaisemme telmuta vapaasti hangessa.

Olemme myös aktivoituneet uudelleen yläkerran suhteen. Odottelemme juuri tarjousta paikalliselta yrittäjältä ja tarkoitus olisi teettää yläkerta vielä tämän vuoden puolella. Yläkertaan tulee makkari, wc ilman suihkua ja avoin olohuonetila. Siirrämme oman makuuhuoneen alakerrasta ylös ja alakerran makkariin tulee kirjasto/työhuone/vierashuoneyhdistelmä, ainakin näillä näkymin näin on ajateltu.Outoa taas ryhtyä uudelleen pohtimaan erilaisia materiaalivalintoja ym kun on jo vuoden päivät saanut leppoisasti asustella uudessa kodissa :)

Tästä lisää myöhemmin..

1 kommentti:

  1. Meillä on samanlaiset suunnitelmat huonejärjestyksen suhteen. Alakerran makkari jää loppujen lopuksi työ/vierashuoneeksi ja oma makuuhuonemme siirtyy yläkertaan.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...