maanantai 7. marraskuuta 2011

Tilastoja

Tässä tietoja lukijoillemme hieman blogimme tilastoista. Ylivoimaisesti suosituimmat tekstit blogissamme ovat olleet terassin rakentamiseen liittyvät, kaukana sen jälkeen tulevat talon maalaukseen ja harmaan värikoodeihin, iv-koneeseen, muuttoon sekä pihatöihin liittyviä postauksia.

Sivujen osalta suosituin on ollut muutokset ja kustannukset-sivut, kuten arvata saattaakin. Tämän perässä tulevat suunnitelmat, piha ja yläkertakin jo, vaikka sivu on vasta pari viikkoa sitten tehty.

Blogiin on löydetty mm. ylivoimaisesti useimmin hakusanoilla siuron helmi ja siuronhelmi, eli takaisin palaavat lukijat ovat tulleet blogin nimen perusteella. Tämän jälkeen osumia on saanut helmitalo, harmaa talo, takkatarjous, muovimatto, terassi ja terassin perustus.

Muista blogeista linkittäjinä parhaiten ovat toimineet Koti Lahelaan, Landetalo ja Projekteista Isoin. Myös muut Helmitaloblogit, kuten Helmitalohyvinkää ja Helmikumpu ovat tuoneet lukijoita blogiimme. Kiitokset siis linkittäjille! Näihin blogeihin pääset sivupalkin blogiluettelosta Landetaloa lukuunottamatta, sillä jostain syystä tämän blogin linkitys ei toimi.

Lukijoita blogillamme on Suomen lisäksi mm. Yhdysvalloissa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Britanniassa, Ranskassa ja Kanadassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...