perjantai 23. huhtikuuta 2010

Lattialämmitys päällä

Käväisimme pikaisesti katsomassa taloa eilen illalla. Lattialämpö oli kytketty päälle. Talossa oli mukavan lämmin, mutta tuntui hieman kosteammalta kuin ennen. Jospa lattialämmitys puskee tehokkaammin kosteutta lattiasta.

Muutoin työt eivät juuri olleet edenneet talolla, sauna- ja kattopaneelit olivat saapuneet ja viety sisään. Olen erittäin tyytyväinen valitsemiimme kattopaneeleihin, kuultovalkoinen puun sävy näytti todella kauniilta vaikka olikin vielä pinottuna lattialle.

Jostain syystä pihaa oli siivottu! Harmi kun ei sattunut kamera mukaan, mutta kaksi jäljellä ollutta puukasaa oli yhdistetty yhdeksi ja piha näytti hurjan paljon paremmalta. Viime viikollahan me teimme kolme kärryreissua kaatopaikalle.. Nyt vain pitäisi saada intoa sahailla puutavaraa polttopuiksi.

2 kommenttia:

  1. Kaipa ne ammattilaiset tietää, mutta aika äkkiä valun jälkeen on lämmöt päällä. Toivottavasti ei lattia halkeile kun kuivuu liian nopeasti.

    VastaaPoista
  2. Valusta on kulunut reilu 3 viikkoa ja laatta on 8cm paksu. Kosteutta ei sisällä ole tuntunut lainkaan valun jälkeen vaikka laatassa sitä tietenkin on.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...