perjantai 16. huhtikuuta 2010

Sähköt ja valaistus

Kävimme aamulla tapaamassa sähkömiestä ja sovittiin lisätöistä. ATK-kaapelointi vedetään myös olohuoneeseen, molemmille seinille. Oletuksena tulisi vain makuuhuoneisiin. Keittiön ruokapöydän päälle tulee valaisin (pöydän paikka poikkeaa peruspohjaratkaisusta) sekä keittiökaapiston päälle himmennettävä loisteputki antamaan epäsuoraa tunnelmavaloa. Olohuoneen ikkunan eteen tulee valaisinpistoke ja rappukäytävän kattoon samoin. Oletuksena ulkovalaisimille on jo varaukset etu- ja takapihan puolelle. Valmiiksi oli myös takan edessä valopistoke, mikä on hyvä juttu.

Sähkötyöt saadaan tänään valmiiksi ja lattialämmitys kytketään päälle! Timpurit olivat myös työn touhussa ja keskustelimme myös heidän kanssaan. Saunan paneelit oli jo tilattu ja WC:tä valmisteltiin kalusteita varten.

Saimme eilen tontin siivottua hyvin, kolme peräkärrykuormaa vietiin kaatopaikalle á 10e kuorma ja saatiin kaikki jätesäkkeihin kerätyt roskat vietyä pois. Tontille jäi enää puutavaraa ja jonkin verran rikkonaisia kattotiiliä. Tämä oli ensimmäinen kaatisreissu, joten aika vähällä olemme pärjänneet.

Nyt ensimmäistä kertaa alkamaan tuntuu siltä, että olisi jonkinasteinen rakennusstressi päällä. Talo etenee hurjaa vauhtia - mikä tietysti on vain positiivinen asia - mutta emme olleet varautuneet vielä tähän ajankohtaan tekemään lopullisia päätöksiä sisustusmateriaaleihin. Niinpä tässä on tehty vielä viime hetken muutoksia mm. kylpyhuoneen ja wc:n kalusteisiin. Ajatuksissa oli, että näitä valintoja olisi ollut aikaa miettiä kesään asti. No, tärkeintä on, että hommat etenevät hienosti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...