keskiviikko 18. elokuuta 2010

Kalliota kaiveltu esiin

Pihahommat jatkuvat pienin askelin. Tänään oli määrä tulla kaksi kasetillista multaa takapihalle säävarauksella. Yöllä satoi, joten katsotaan nyt saapuuko vaiko ei. Kaiveltiin eilen illalla uutukaisella lapiolla (vanhasta katkesi varsi, joten jouduttiin ostoksille) pihan takakulman kalliota ja kiveä esiin. Hieno nurkka on tulossa kunhan on saatu kallio putsattua näkyviin, onneksi sattui edes pieni kallio tontin kulmaan. Tyylipihat Oy osoitti kiinnostusta meidän projektia kohtaan, joten sovimme kartoituskäynnin heidän kanssaan. Toinen yrittäjä on Kevät, joka tulee katsomaan pihaamme huomenna. Pyydämme siis pari tarjousta ja katsotaan niistä sopivin.

Käytiin myös katsomassa rautakaupassa pihakivivalikoimaa sekä ulkovalaisimia. Kivistä löytyikin heti ihan mieluisat, eli punaista 20*20 betonilaattaa tulisi talon edustalle ja nurmikon reunakiveksi punainen 60cm betonikivi.PIhasuunnitelmaan piirretty polku reunustetaan todennäköisesti graniittinupukivellä ja grilliterassille tulee todennäköisesti sama punainen betonikivi kuin talon edustalle. Avo-ojaa ajattelimme päällystää mukulakivellä, vaikka pihasuunnitelmaan on piirretty lamoherukkaa. Nämä ovat toki vasta alustavia suunnitelmia.


Muuttoakin on jo alettu järkkäilemään. Saatiin sovittua tutut muuttomiehet muuttamaan huonekalut ja isot koneet jne. Pikkutavara ja kaappien sisällöt viedään kärryllä itse etukäteen, kunhan tuo talo on siinä kunnossa että vesi tulee hanoista ja saadaan siivoiltua.

Talolla ei vieläkään tapahdu m-i-t-ä-ä-n.. ja kohta tämäkin viikko on lopuillaan. Ensi viikon loppuun mennessä pitäisi irtisanoa vuokra-asunto, jos rohkeus riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...