keskiviikko 25. elokuuta 2010

Pihatarjous

Saimme eilen illalla ensimmäisen tarjouksen pihan toteuttamisesta, hinta oli ~5000e sisältäen kivityöt ja materiaalit (pois lukien takapihan nurmetus). Laitan yritykselle vielä muutamia muutosehdotuksia ja odotellaan päivitettyä tarjousta. Toinen tarjous saapui hintaan 4200e, mutta se oli hieman suppeampi kuin kalliimpi tarjous. Tarjouksesta puuttui mm. ojan mukulakiveys ja reunakiveä oli vähemmän.

Lisäksi saimme infoa, että vesi kytketään taloon maanantaina, eli ensi viikko kuluu mukavasti siivouksen merkeissä. Vahvistettiin vielä putkimiehelle hanat, keittiöön tulee Oras Safira kaarevalla juoksuputkella ja vessoihin Vegat. Vesikalusteita oli tuotu talolle myös, suihkuna oli Oras Natura ja sekoittajana Oras Optima. Myös lämminvesivaraaja, listat ja väliovet olivat saapuneet.

Huomenna mennään heti aamusta vastaavan kanssa talolle, paikalla ovat ainakin timpurit, joten voidaan käydä läpi vielä viime hetken asiat. Joitakin rakennusaikana syntyneitä kolhuja olisi seinässä paikkailtava mutta ei mitään ihmeempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...