sunnuntai 29. elokuuta 2010

Pihahommia ja shoppailua

Viikonloppu on hujahtanut kokonaan erilaisten shoppailureissujen ja talohommien parissa. Aloittelimme pihan tekemistä eli teimme rajauksia laudalla tulevan nurmikon ja sokkelin vierusten välille, tasoiteltiin multaa ja kaivettiin sitä reilu kuutio pois terassin tulevien rappujen alta. Multaa laitettiin reilusti, jopa 30 senttiä. Lisäksi haettiin ja laitettiin paikoilleen putkikaivannon päässä olevaan katuojaan rumpuputkea, jotta se saadaan ensi viikolla veden kytkemisen jälkeen täytettyä umpeen.

Käytiin ostamassa kaksi pihavalaisinta takapihalle, Helmitalon sähkäri kytkee ne talolla käydessään. Pihavalaisinten ostossa mainasi huumori loppua, sillä mieleisiä valaisimia ei kerta kaikkiaan löytynyt. Niinpä ostettiin sitten Kodin Terrasta ihan peruslamput nimeltään Gala -pollari, kahdelle hintaa tuli 200e. Lisäksi haettiin verhotangot ja käytiin  ruuvailemassa ne paikoilleen. Vain verhot puuttuvat :) Ostettiin Löytötavaratalosta Kirsch-kopiot puolella hinnalla alkuperäiseen verrattuna. Ihan nätit "antiikkivalkoiset" tangot löytyivät. Hintaa tuli 100e neljälle verhotangolle nipsuineen, eli melko edullisesti löytyivät. Ostettiin myös jäteastia sekä postilaatikko, eli nyt kaikki "pakolliset" hankinnat on tehty ensi viikon muuttoa varten. Postista ei ole vielä soitettu laatikon paikkaan liittyen vaikka heidän piti ottaa yhteyttä.

Talolla on hommat hyvässä vaiheessa, puuttuvia  tehtäviä ovat vielä vesiliittymän teko, keittiön hana ja kylppärin suihku, apk:n kytkentä ja keittiön laattojen saumaus. Tähän päälle vielä seinien viimeistelyt ja sähkärin muutamat rasiat vielä. Ja liesituuletin puuttuu myös. Sälekaihtimet ja TV-antenni pitäisi tilata kanssa. Hormin asennus on tiistaina.

Näillä onkin hyvä lähteä viimeiseen rakennusviikkoon.. Maanantaina pääsee vihdoin veden kanssa siivoamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...