maanantai 5. elokuuta 2013

Takka saa uuden ilmeen

Lähestulkoon alusta asti minua jäi harmittamaan tuo meidän takkaan valittu vaalean harmaa sävy. Se on ihan nätti mutta väri on vaan aivan perusbetonin sävyinen, joten se vaikutti vähän sellaisesta keskeneräiseltä. Tässä kuva takasta heti muuton jälkeen:


Eikä meillä loppujen lopuksi tullut alakertaan juuri mitään muuta harmaata, joten siksikin tämä möhkäle on vähän outo lintu kaiken ruskean joukossa. Mielessä oli jo pidempään kummitellut, mitä tälle voisi tehdä. Tiilerin vastaus oli, että käsitellä uudelleen antiikkilaastilla, mitä tämä pinta siis alunpitäen on. Tuntui hankalalta... Maalaustakin mietittiin moneen otteeseen, mutta se vähän arvelutti, että meneekö takan pinta pilalle ja aihettaa sitten isompaa murhetta kuin väärä sävy.

Tartuin kuitenkin tuumasta toimeen ja maalasin takan Tikkurilan Kivitex-maalilla tämän artikkelin rohkaisemana. Enkä voi muuta sanoa, kuin että tyytyväisiä ollaan. Nyt on takassa raikas ja valoisa valkoinen pinta! Jotenkin nyt nuo harmaat luukunympäryslaatatkin näyttävät paremmilta kun kontrastia on enemmän. Maalaus oli helppoa Kivitexillä eikä mitään ongelmia tullut vastaan. Kuvassa takka vielä kuivuu, joten luukut uupuvat :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...