tiistai 13. heinäkuuta 2010

Terassin kuvapäivitystä

Terassin rakennus etenee mielettömän helteen vuoksi hitaasti, mutta eihän sillä vielä kiirettäkään ole. Terassin rungosta puuttuu kaksi koolausta ja aitatolppia. Hintaa terassille on tähän mennessä tullut 325e, tähän päälle tulevat vielä aitarimat ja päällyslaudat. Päällyslauta tulee lämpökäsiteltynä urattomana lautana.


Pistäydyimme Nokian kaihdinliikkeessä kyselemässä terassimarkiisista, sillä olemme päättäneet hankkia sellaisen kiinteän valokatteen sijaan. 3m x 2.5m markiisille tulee hintaa n 1000e, mihin sisältyy mittauskäynti ja asennus. Markiisi tehdään mittatilauksena ja toimitusaika n. 2 viikkoa. Hankalin homma lienee kankaan valinta.

2 kommenttia:

  1. Loistava blogi rakennusprojektista kiinnostuneelle. Olen tässä viime päivinä itsekin maalaillut meidän räystäänalusia ja päätykolmioita ja oli mukava kuulla, että en ole ainoa, joka on joutunut paikkailemaan omia maalauksiaan. Oma työmaa on myös Nokialla, Taka-Lauttalassa: http://topinpuutarha.blogspot.com/

    Tsemppiä loppuihin rakennuspuuhiin!

    VastaaPoista
  2. Kiitokset! Itse asiassa olen nähnyt nosturin teidän pihassa :) Pieni maailma, ainakin Nokia.. Asuu tuttuja tuolla Taka-Lauttalassa..

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...