perjantai 2. heinäkuuta 2010

Kalusteet asennettu, takka valmis

Palasimme viime yönä viikon matkaltamme Pohjois-Norjaan ja kuluneen viikon aikana on rakennuksella tapahtunut paljon. Takka on muurattu valmiiksi, hormi vielä puuttuu. Olemme tyytyväisiä valintaamme, eli takka sopii hyvin sille varattuun paikkaan ja muuhun tulevaan sisustukseen olematta kuitenkaan liian hallitseva. Kuvissa pinta on kirjava koska se on juuri kostutettu. Sävy vaalean harmaa harmailla laatoilla.

Takan lisäksi kalusteet on saatu asennettua valmiiksi. Tässä kuvia kalusteita, kaikki tosin vielä yltä päältä sahanpurussa. Myös altaat ovat paikoillaan mutta hanat puuttuvat vielä. Sähkötyöt ovat edenneet vauhdikkaasti, lähes kaikki pistorasiat ja kiinteät valaisimet ovat paikoillaan ja toimivat, samoin ulkovalaisimet ja palovaroitin,joka on kytketty nykymääräysten mukaisesti sähköverkkoon. Keittiön muutoksiin olemme todella tyytyväisiä, pohja on todella avara ja toimivan tuntuinen. Varsinaista tiskipöytää ei ole, eli astianpesukoneen vieressä on vain 60cm leveä allastaso, joten eipä tule kerättyä tiskiä pöydille :)

Aloitimme aamun viemällä kalusteasennuksista ja laatoituksista syntyneet rakennusjätteet kaatopaikalle, kaksi kuormaa peräkärryllä, eli tähän mennessä jätettä on kertynyt 6 peräkärryllistä a 10e.

Tämän jälkeen kävimme ostamassa kodinkoneet ja ne tuodaan talolle ensi tiistaina. Valitsimme valkoiset kalusteet. Liesi Gorenje keraaminen liesi kiertoilmauunilla, LG:n No Frost jääkaappi-pakastin mm. kiertoilmalla, lapsilukolla ja loma-asennolla. Astianpesukoneeksi valitsimme erittäin hiljaisen mallin Siemensiltä. Kaikki laitteet ovat parasta energialuokkaa. Paketin hinnaksi tuli 1500e kotiin kuljetuksella ja jääkaapin kätisyyden vaihdolla. Helmitalo hyvittää lieden poisjätöstä 300e. Tarkemmat tiedot kodinkoneista Muutostyöt-sivulla.

3 kommenttia:

 1. Hei,
  kiva kun olette palanneet lomalta ja blogiin on tullut taas päivitystä :) Olen käynyt tätä monta kertaa lueskelemassa.
  Meille on myös tulossa Helmitalo, yksikerroksinen perhehelmi. Meillä ollaan vielä ihan alkuvaiheessa joten mukava katsella tätä teidän jo loppusuoralla olevaa projektianne. Upealta näyttää!
  t.Anu

  VastaaPoista
 2. Heippa
  Minkä nimiset ja minkä valmistajan teillä on nuo tummat tasot keittiössä?

  VastaaPoista
 3. Heip. Tarkemmat kuvaukset löytyvät tuolta Muutokset-sivulta. Taso ja rungot ovat Kensapuun tummaa pähkinää.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...