torstai 24. kesäkuuta 2010

Kalusteet saapuneet

Tällä viikolla onkin tapahtunut paljon. Kiintokalusteet ovat saapuneet eilen ja makkarin ja eteisen rungot olivat jo paikoillaan. Muut osat ovatkin sitten iloisessa kasassa keskellä olohuonetta.


Myös laatoittaja tuntuu saaneen omat hommansa valmiiksi, ehkä vielä joitain viimeistelyjä puuttuu. Mutta saumaukset ja silikonitkin näyttivät olevan tänään paikoillaan. Laatoittajan tavarat olivat kuitenkin vielä talolla, ja toki keittiön välitilalaatoitus puuttuu vielä.


Ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä, takka oli saanut ulkokuoren tiilet paikoilleen, joten enää puuttuvat luukut ja pinnoitus.


Tänään alkoi myös hartaasti odotettu kesälomamme, joten päivityksiä ei ole tulossa viikkoon lomareissumme vuoksi. Hyvää juhannusta ja oikein aurinkoista kesää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Saitteko Helmitaloilta mitään ohjeistusta liittyen takan sijoitukseen palomuureihin nähden? Meille on nyt tulossa ei-kulmamallinen-takka ja aloin miettiä, täytyykö takan ja palomuurin väliin jättää tyhjää, vai voiko takkaelementit laittaa muuriin kiinni? Kun teimme tulisijasta kaupat, soitimme Helmitaloille ja kerroimme uutiset. Emme kuitenkaan siinä vaiheessa hoksanneet kysyä tätä etäisyysasiaa...

    VastaaPoista
  2. Moi! Emme saaneet, meillä meni niin päin, että timpurit pyysivät takan kuvia ennen palomuurin muurausta. Takka on meillä kulmassa ja sen takana taisi olla jonkinlainen villa. Varmaan takkatoimittajanne osaisi parhaiten vastata kysymykseen?

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...