maanantai 31. elokuuta 2009

Talopaketin valintaa

Olemme tutkineet mahdollisia valmistaloja nyt muutaman kuukauden ajan ja tällä hetkellä parhaaksi vaihtoehdoksi meille on muodostunut Helmitalojen 1,5krs Sulohelmi. Tämä on melko pieni, mutta näppärä talo. Asuinneliöitä on yhteensä 121 m2 eli alakerrasta löytyy OH, K, WC, sauna, pesuhuone, KHH sekä yksi iso makuuhuone. Yläkertaan tulee kaksi makuuhuonetta, joista toisen jätämme avonaiseksi tilaksi sekä pieni WC.

Muutoksina pohjakuvaan aiomme vaihtaa olohuoneen ja keittiön sijaintia päikseen, jotta olohuone sijoittuu takapihan puolelle. Terassi rakennetaan olohuoneesta takapihan puolelle.

Meillä ei ole tarvetta suurelle määrälle huoneita, ja pidämme enemmän väljistä avonaisista tiloista, etenkin makuuhuoneiden osalta. Monissa edullisemmissa valmistaloissa makuuhuoneet ovat todella ahtaita. Tämä on ollut meille yksi tärkeimmistä valintaperusteita pohjaratkaisua pohtiessa.

2 kommenttia:

  1. Millainen toimitusaika teille luvattiin talopaketin osalta eli koska aletaan rakentamaan ja koska voi muuttaa?

    VastaaPoista
  2. Talopaketti on tilattu viime syksynä ja muuttopäivä on sopimuksessa 30.9.2010. Perustukset tehtiin ennen talvea ja paketti toimitettiin helmikuun lopulla 2010.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...