torstai 17. syyskuuta 2009

Muutto takana

Viikonlopun aikana saatiin muutto vuokra-asuntoomme tehtyä. Kaikki mahtuikin suurin piirtein ihan hyvin uuteen pikku kotiimme, vaikka jonkin verran tavaraa tulikin karsittua. Sinänsä kummaa huomata, kuinka eri tavalla omistuskerrostalossa ja vuokrakerrostalossa on tehty sisustusratkaisuja. Esimerkiksi pesukone ja kuivausrumpu eivät mahdu päällekkäin vuokra-asunnossa, vaan jää reilusta sentistä kiinni (vaikka kylppäri on muuten iso). Ilmeisesti vuokra-asuja ei tarvitse kuivausrumpua? Toisaalta vuokra-asunnossa, jossa ei ole astianpesukonetta, on parempi astioiden kuivauskaappi :) Onpas mukavaa taas tiskata käsin..

Myös lopullinen talosopimus on saapunut postitse allekirjoitettavaksi ja kauppa osakkeestamme on saatettu päätökseen maanantaina.

Tontin osalta löytyi rakennusrasite, josta meille ei ostovaiheessa ole kerrottu. Naapurin talo on liian lähellä tontin rajaa, mikä rajoittaa paloturvallisuussyistä oman talomme sijoittamista tontille. Talon sentään pitäisi mahtua, mutta odottelemme mestarin palaavan asiaan keskusteltuaan asiasta kunnan rakennustarkastajan kanssa. Kauppakirjassa ei rasitteita ole mainittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...