keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Naapurit

Tämän viikon teemana on naapurien kuulemiset eli olemme kiertäneet kuutta naapuriamme laput kourassa esittelemässä hanketta ja ottamassa nimet paperiin. Melko hankalaa on ollut, jotenkin vieraan talon ovella kolkuttelu iltahämärässä ei ole lainkaan mukavaa, joskin näin on tullut tutustuttua uusiin naapureihin jo etukäteen. Ihmiset ovat olleet varsin mukavaa porukkaa eikä mitään onglemia ole tullut vastaan. Yhdet naapurit jopa sattuivat olemaan vanhoja isovanhempiemme perhetuttuja :) Yhtä naapuria ei ole vielä lainkaan tavoitettu, eli talo on ollut koko viikon pimeänä, joten saas nähdä mitä sen kanssa tehdään.. Tänään käydään vielä yhdessä talossa, jonne eilen jätettiin lappu, joten pitää kysäistä heiltä onko toisesta naapurista havaintoja. Eli kierros jatkuu ainakin vielä tänään.

Tällä viikon kävimme myös tapaamassa mestaria, ja laitoimme allekirjoitukset rakennuslupahakemukseen sekä saimme talotehtaan toimittamat talon piirustukset. Näyttää juuri siltä miltä pitikin!

Tontilla käydessämme selvisi naapuriltamme myös sellainen seikka, että sähköjohtomme on poikki. Meidän puolen johto oli katkennut kun salaojaa oli kaivettu pihatien alle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...