lauantai 13. maaliskuuta 2010

Viialan Rakennustarvike

Tänään teimme maakuntaretken Viialan rakennustarvikkeeseen, eli liikkeeseen joka toimittaa rakennustarvikkeet ja sisustusmateriaalit Helmitaloille. Saimme erinomaista palvelua ja kävimme läpi eri materiaalivaihtoehtoja, joista valita. Käytännössä heillä oli hintaan sisältyvä perusvalikoima Helmitaloille esim lattioista, tapeteista ja laatoista mutta tämän valikoiman lisäksi on mahdollista valita muitakin tuotteita maksamalla erotus. Liikkellä oli käytössään talokohtainen "lappu", johon asiakkaan valinnat kirjataan ylös toimituksia varten. Meillekin tehtiin oma lappunen tänään.

Jo perusvalikoimasta löytyi mieluisia vaihtoehtoja, esim kylpyhuoneen ja WC:n seinälaatat (iso valkoinen laatta), mutta todennäköisesti kosteiden tilojen lattialaattojen osalta valitsemme hieman kalliimmat laatat. Pukkilan Fiesta miellytti erityisesti, väri brown himmeä. Laatassa oli kaunis hento kuvio pinnassa ja se näytti muutenkin nykyaikaiselta vaihtoehdolta. Muihin tiloihin meille tulee todennäköisesti muovimatto lattiaan, kun koiraperhe olemme.Tarketin Extra -mallistosta parhaaksi nousi Frenck Oak, light brown, toisena Gres, brown.

Liike tekee myös yhteystyötä Tiilerin kanssa, joten takkavalintamme näyttää myös pitävän. Saunan seinät käsitellään SUPI-saunasuojalla, sävy 3444 mustamarja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...