keskiviikko 11. elokuuta 2010

Piha mietityttää

Kuluva viikko on kulunut pihaan liittyvien asioiden suunnitteluun ja etenkin eri asioiden aikatauluttaminen on aiheuttanut pään vaivaa... Multaa tilattiin kaksi kasetillista ja ne tuodaan kunhan on ollut pari poutaista päivää, jotta piha pääsee vähän myrskyjen jäljiltä kuivahtamaan. Tilataan myös pari pienempää kuormaa vielä täytemaata talon sivustalle ja pihan etukulmaan. Takapihan grilliterassi vielä mietityttää, eli tehdäänkö puusta, kivestä vai mistä.. Vaihtoehtoina puuterassi, reunakivin erotettu sepeli/singeli ym kivipinta, betonikivilaatoitus tai liuskevieä mullan päälle..??

Kunhan multa ja täytemaa saadaan tontille, pääsee kaivurilla tasoiteteleen ja kylvämään takapihan nurmen. Ehkä se siis vielä onnistuu tänä syksynä. Takapiha onkin helpompi kokonaisuus ja kunhan se saadaan alta pois, päästään tekemään sivua ja etupihaa missä haasteita löytyy vähän enemmän. Ennen kuitenkin pitäisi saada ne päätykolmiotkin maalattua. Naapureiden kanssa ollaan myös suunniteltu puuaidan rakentamista.

Ainakaan vielä maanantaina ei Helmitalon porukat olleet ilmestyneet mutta eilen ei käyty paikan päällä katsomassa. Heitä jo odotellaan varsin kärsimättömänä kun näin loppusuoralla ollaan.

Yläkerran osalta saimme yhteydenoton yritykseltä, jolta olemme odotelleet tarjousta ja lupailivat sitä toimittaa. Viive on johtunut sairaustapauksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...