maanantai 26. joulukuuta 2011

Hyvää joulua!

Hyvää joulua kaikille blogin lukijoille!


2 kommenttia:

  1. Hei, tarkoituksenamme on rakentaa tänä vuonna ja mielessä pyörii lattiamateriaalit, kun meidän kanssa asustelee 2 saksanpaimenkoiraa. Muistaakseni teille laitettiin tarketin muovimatto, onko tämä ollut kestävä ratkaisu? Meillä tällä hetkellä kylläkin jokun halpa muovimatto, mutta se ei kyllä ole kestänyt vaan on täynnä kynsistä tulleita jälkiä.

    VastaaPoista
  2. Hei! Olemme olleet Tarketin Extraan todella tyytyväisiä, yläkerrassa meillä on laminaatti mutta sinne koirat eivät ainakaan vielä ole suostuneet tulemaan :) Lattia on hyvännäköinen ja pinta on kestänyt. Yhden naarmun olen itse saanut vetämällä pihalta tullutta sepeliä imurilla. Muovimattojen kuositkin ovat nykyään ihan hienoja, tätäkin lattiaa moni ulkonäkönsä puolesta pitää laminaattina. Koirataloudessa ehdoton, ei luista tassujen alla ja voi kunnolla pestä kostella, höyrypesurillakin olen kerran liina välissä pessyt. Eikä rapise kynsissä. Laittaisimme uudestaankin!

    Aiemmissa kerrostaloasunnoissa on ollut perusmattoja, jotka eivät ole olleet lainkaan näin hyviä. Tarkett pysyy puhtaanakin jotenkin paremmin, liekö pintakäsittelyssä jotain eroa.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...