maanantai 30. heinäkuuta 2012

Asuntomessuilla

Viikonloppuna tuli käytyä Tampereen asuntomessuilla. Tarkoitus oli lähinnä tutustua kohteiden sisutuksiin ja etenkin pihoihin, koska oma talohan on jo valmis. Päälimmäisenä mieleen messuista jäi vähän tyhjä fiilis. Messuilla on toki hienoja taloja mutta jotenkin tämänvuotinen tyyli mm. sisustuksissa ei päässyt säväyttämään. Suurilta osin taloista puuttui kokonaan lämpö ja kodikkuus. Sisustusmateriaaleissa oli suosittu useissa kohteissa betonipintoja tai pinnoitteita, jotka omaan makuuni ovat turhan kolkkoja. Toki hienojakin taloja ja yksityiskohtia oli paljon, mutta yleiskuvaltaan en tästä messutarjonnasta erityisemmin pitänyt. Kokkolassa ja Valkeakoskella oli viehättäviä kohteita jotka ovat jääneet mieleen.

Pihojen osalta ei myöskään mitään erityisempia ideoita tai ahaa-elämyksiä saatu. Tyyli pihojen osalta oli hyvin samanlainen, pieni nurmikko, hieman muurikivillä nostettuja havu/istutusalueita ja värillisillä hakkeilla peitettyjä istutusalueita tonttien reunoilla. Toki pihoista saa huonosti käsitystä kun istutukset ovat vasta tehtyjä. Tontit alueella olivat todella pieniä, joten ei pihoihin mitään ihmeitä toki mahtunut tekemäänkään. Useissa messupihoissa oli Vihersuunnittelu Hanna Hakalan suunnitelma, meidänkin pihaa on toteutettu osin hänen suunnitelmansa mukaan ja olemme siihen tyytyväisiä.

Otin jonkin verran kuvia messuilta ja posteilen niitä kunhan pääsen purkamaan kuvat kamerasta.

Helteisen mesupäivän jälkeen oli ihana tulla omaan kotiin ja todeta, että olemme onnistuneet tekemään sellaisen kodin, jossa viihdymme vaikka se varsin vaatimaton messutarjontaan nähden onkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...