sunnuntai 12. elokuuta 2012

Valmista!

Nyt voisi sanoa, että meillä alkaa olemaan valmista! Piha on saatu lopulta täytettyä kokonaan pinnastaan punaisella sepelillä, eikä mitään rompeläjiä ole enää odottamassa lopullista sijoituspaikkaansa. Loppu multa säkitettiin talteen varastoon ja hiekka- ja kivisäkit on saatu pois. Onhan tuossa pihassa tietysti lopuksi elämää tekemistä, mutta varsinainen rakentaminen pihasuunnitelman osalta on valmis.

Vajan puoleinen pääty pihasta oli vielä punaista sepelipintaa vailla, kiveys meillä on vain talon etupuolella. Nyt valmista! Odotellaan vielä ensimmäistä sadetta, joka putsaisi sepelistä pölyt ja kaunis väri pääsisi näkyviin.

Tässä kuvakulmaa talosta meille päin ajettaessa. Jotain kivaa tuohon vajan päätyyn pitäisi keksiä..
Toinen kohde, mikä meillä oli pitkään pohdinnan alla, oli kylppäri. Päätettiin aikanaan jättää Helmitalon pohjassa olleet wc ja kaapisto paikoilleen (ei siis tullut kylpyammetta) joten jollain niiden jatkuva kastuminen pitäisi estää. Miettiin perinteistä lasista suihkuseinää, muurattua seinää ja lasitiiliseinää. Tilaa tuossa paikassa ei kuitenkaan ole liikaa, joten lopulta päädyttiin jättää kaikki kiinteät rakenteet toistaiseksi sikseen ja laitettiin suihkuverho. Olemme tähän ratkaisuun tosi tyytyväisisä, sillä suihkuverho toimii myös kivasti sisutuselementtinä.

Suihkuverho Marimekon Kaiku

Kylppärin kalusteet


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...