torstai 22. huhtikuuta 2010

4000 kävijää talopaketin toimituksen jälkeen

Tai itse asiassa latausta, mutta hienosti kuitenkin. Kiitokset kaikille lukijoille! Tämä lienee ainoa Helmitalon rakennusblogi, joka verkosta löytyy. Itse asiassa Helmitaloihin liittyen on varsin vähän materiaalia verkossa, joten toivottavasti tämä blogi auttaa muita rakentajia tai Helmitaloa suunnittelevia. Olemme myös ensirakentajia, joten toivotaan, että tämä myös auttaisi muita vastaavassa tilanteessa olevia.

Pariin päivään emme ole talolla käyneetkään, joten töiden edistymisestä ei ole tietoa. Kattopaneelien pitäisi saapua tänään. Odottelemme yhä uusia kuvia PM-Kalusteelta, sekä tarjouksia yläkerrasta, sähkötöiden lisätöistä, portaista, pihasuunnittelijoilta sekä yhteydenottoa piharakentajalta. Pari pihasuunnittelijaa on jo ilmoittanut, ettei ota uusia töitä ilman urakkaa. Hmm, tähän en osannutkaan varautua.. Myös hyvä muurari pitäisi jostain löytyä. Tiileriltä saimme listan muurareista, joten täytynee aloittaa soittelu sen perusteella. Sekin selvisi, että tuulikaapin väliovi on lasillinen, hieno homma, että eteiseen pääsee vähän valoa sitä kautta, eikä tarvitse maksaa lisähintaa lasiovesta.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun olette tehneet taloprojektistanne nettisivut :-)! Oon mielenkiinnolla seurannut projektianne, sillä teimme itse juuri sopimukset 1,5 krs sulohelmestä. Kivan nopeasti tuntuu työ etenevän siellä. Olis kivaa nähdä kuvia kun ehdit laittaa :-).
    -Piia, Ylöjärvi-

    VastaaPoista
  2. Hei Piia. Kiva kuulla! Meitä ei ainakaan ole tämän talomallin valinta yhtään kaduttanut, päinvastoin. Onnea projektillenne. Ja jos haluatte, näytämme taloa teille mielellämme, ota yhteyttä tarvittaessa: nuhppir@gmail.com.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...