tiistai 20. huhtikuuta 2010

Yläkertatimpurit

Nyt on sitten tavattu timpurit, jotka antavat meille tarjouksen yläkerran rakentamisesta. He kävivät eilen tutkimassa ja mittailemassa paikkoja ja nyt jännityksellä odottelemme heidän sähköpostiaan. Tarjous vaikuttanee ainakin siihen, kuinka pitkälle tulevaisuuteen tuota projektia aikataulutetaan.

Talolla vaikutti olleen hiljainen päivä, timpurien työkaluja ei paikalla näkynyt, hieman oli paikkoja siivoiltu ainakin. Lattiavalusta ei ole vielä kahtakaan viikkoa, joten ei tässä kai kannata kiirehtiä.. Katto- ja saunapaneeleita ei paikalla näkynyt, niiden olisi eilen pitänyt tulla.

Odottelemme myös PM-Kalusteesta tarjousta pesuhuoneen alakaapista, tasosta ja malja-altaasta, loppumetreillä päätimme vielä sellaisetkin laittaa. Talotoimitukseen sisältyy vain perusallas ja peilikaappi pesuhuoneeseen, näiden poisjättämisestä hyvitetään 50e ja 80e. Pesuhuoneeseen siirrämme WC:hen tilatun yläkaapin peiliovilla, ja laitamme WC:hen tämän kaapin tilalle vain peilin. Jospa se toisi hieman lisää avaruutta tilaan. Vastaavasti kuin tässä Asuntomessujen Helmitalossa.

Maalivalinnat mietityttävät edelleen ja nyt olemme kallistuneet vahvasti X483 ruskeaan, jota meidän vanhassakin kodissa oli. Tätä sitten tulisi kaikkiin talon maalattaviin pintoihin, koska meillä on vahvasti ruskea värimaailma myös laatoituksissa ja lattioissa valittuna. Vaaleutta saadaan tekstiileistä ja huonekaluista, jotka meillä ovat pääosin valkoisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...