torstai 9. joulukuuta 2010

Kotihälytin

Tänään meille asennetaan kotihälytinpaketti. Hälyttimiä meillä ei aiemmin ole ollutkaan, joten aivan uusi tuttavuus kyseessä. Nyt voikin sitten nukkua yönsä rauhassa kun koti on turvattu, myös lomilla ollessa. Tosin onhan meillä nuo kaksi tehtäviensä tasalla olevaa koiraa, jotka tätä virkaa ovat mallikaasti hoitaneet :)

5 kommenttia:

 1. Minkälaisen kotihälyttimen valitsitte? Mitä maksoi ja mitä paketti sisältää? Kertokaa sitten kokemuksia - meilläkin tuo vielä edessä...

  VastaaPoista
 2. Täällä kanssa mielenkiinnolla odotetaan kokemuksia ja lisätietoa teidän kotihälyttimestä!

  VastaaPoista
 3. Kotinsa jo suojannut9.12.2010 23.19

  Kannattaa ehdottomasti hankkia järjestelmä joka on liitetty turvapalveluun! Eli jos oikeasti sattuu jotain niin on ammattilaiset asialla.Tekstarijärjestelmän voi jättää omaan arvoonsa. Itse hankin Verisure-järjestelmän, jossa on kaikki, murtosuoja, paloturvallisuus ja läheissuoja. Aivan uusi Suomessa!

  VastaaPoista
 4. Paljonkos tollanen turvapalvelu vaan maksaa?
  Taitaa olla ihan yhtä tehokas täällä kehäkolmosen ulkopuolella kuin se tekstariki, ei meinaan ole ihan hetkessä ne väijyt paikalla.

  VastaaPoista
 5. Meillä on ollut hälytin kohta 6kk toiminnassa. toistaiseksi ei ole ollut mitään ongelmia. 5 liiketunnistinta, 3 ovitunnistinta ja 5 palovaroitinta laitteet ostettiin www.gsmhalytin.com osoitteesta

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...