keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Työt edistyvät vinhaa vauhtia

On se vain hienoa kun on ammattilaiset hommissa, ja omaksi työksi riittää kun käy vähän katselemassa materiaaleja ja miettii sisutusta :) Siinäkin on sitä tehtävää ihan mukavasti.

Eilen oli yläkerrassa saatu hommat siihen pisteeseen, että ikkuna oli laitettu takaisin paikoilleen ja sisäseinien maalaus oli aloitettu pohjamaalauksella. Saas nähdä kuinka tuon maalisävyn kanssa käy, sillä valitsemamme harmaa (G488) näytti sitten kuitenkin seinässä vaaleansiniseltä, mitä sen ei suinkaan pitänyt olla. Valkoisessa maalikaukalossa se kuitenkin oli juuri oikean väristä, joten tovotaan, että pohjalta kuultava kipsilevyjen väri sotkisi hommaa vielä, ja lopullinen väri olisi rehellistä harmaata. Luumua ei vielä seinällänähty, silllä se tulee vasta pohjamaalausten jälkeen.

Tänään on porukka puhelinsoittojen perusteella laatoittanut vessaa, johon tulee 20*25 himmeä valkoinen laatta vaakaan ladottuna. Taas moninaisten kiireiden takia jäi hankkimatta koristelaatat vessaan, vähän sama tilanne oli meillä alakerrankin kanssa. Eli olin jo katsellut etukäteen luonnonkivi/marmorityyppistä laattaa, josta olisi voinut tehdä vähän raitaa seinälle, mutta tekemättä jäi kun kaupoile ei ehtinyt.

Illalla pitäisi poiketa hakemassa IKEA.sta vessan kalusteet. Mittailimme eilen vähän vessaa, ja hankaluutta aiheuttaa vino katto, eli saa nähdä miten valitsemamme peilikalusteen kanssa käy. Hankala tuohon vinoon seinään on sovittaa peiliä/yläkaappia mitenkään. Jää nähtäväksi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...