torstai 24. marraskuuta 2011

Valmiista yläkerrasta kuvia

Kuvia yläkerrastastamme.

Kuva rappujen yläpäästä, makuuhuone oikealla, olkkari vasemmalla
Olohuonetta, wc vasemmalla
Olkkaria "nurkan" takaa, tästä kohdasta jätimme pois väliseinän
Lattiassa antiikkitammilaminaatti

Ja allaskaapin laatikot hujan hajan.. by IKEA.
Seinällä 20x25cm valkoinen himmeä laatta

5 kommenttia:

 1. Tosi hyvä blogi, olemme saaneet monia hyviä ideoita lukiessamme blogianne. Olemme itsekin ihastuneet helmitaloihin, katsotaan mihin lopulta päädymme. Meillä tuo koko urakka vielä edessä.

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! Alkujaan lähdimme tätä kirjoittamaan ensimmäisena Helmitalo-blogina, kun aloitimme rakentamaan, ei Helmitaloista juuri tietoa löytynyt netistä. Nyt on jo muutama muukin blogi.

  Kaksi vuotta tässä projektissa kaikkiaan meillä meni, tosi oli tuossa välissä aikaa, jolloin vain "asuttiin", kuten koko viime talvi.

  VastaaPoista
 3. Hieno tila ja havainnollisia valokuvia !

  VastaaPoista
 4. Terkkuja Lintumetsän helmestä! Teidän yläkerta on kyllä ihanan ja tunnelmallisen näköinen! Meilläkin on nyt tullut sellainen fiilis, että olisi kiva saada myös yläkerta käyttöön.

  Teillähän taisi olla jokin rakennusfirma tekemässä yläkerran? Muistatteko yhtään, mitä yläkerran teettäminen maksoi (siis pelkkä työ)? Ollaan tässä parhaillaan kyselemässä timpureilta tarjouksia, muttei yhtään tiedetä, mikä tarjous on hyvä ja mikä ei. Kaikki pintamateriaalit tosin laittaisimme itse... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitako minulle sähköpostiosoitteesi nuhppir@gmail.com. Kirjoittelin sinulle sähköpostin kuvineen muttei siihen voinutkaan vastata :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...