torstai 2. syyskuuta 2010

Liesituuletinta ja muuttotarkastusta vaille valmis

Nyt olisi talomme liesituuletinta ja tarkastuksia vaille valmis.Vesimittarikin löytyi paikaltaan mutta vettä ei vielä tule. Ilmanvaihdosta ja sähköistä on jo mittaukset tehty, putkista puuttuvat. Tämän päälle muuttotarkastus. Eli viittä vaille valmis vaihe tuntuu edelleen vain jatkuvan.. muutto siis siirtyy ainakin viikolla eteenpäin. Kävimme katsomassa paikkoja ja hienot olivat keittiön kaapistojen päälle laitetut valot, samoin pihavalot antoivat heti ilmettä keskeneräiselle pihallemme. Putkikaivanto oli täytetty jo koko iso kasa mursketta oli hävinnyt ja tasoitettu pihaan. Tuli kovasti lisää tilan tuntua etupihalle kun koko rakennuksen ajan auki ollut kaivanto saatiin tasaiseksi. Kaivurikuskimme oli myös kaivanut hieman täytemaata pois tulevan vajan alta ja nyt voisi pohjille tuoda murskeen, ja vaikka sen vajankin jos vain lupa-asia yhtään edistyisi. Vajan alta saadulla täyttömaalla saatiin nostettua viimeinen tontin matalammalla ollut kulmakin oikeaan korkoon.

Postista soiteltiin ja laatikon paikaksi sopii mikä vain lähellä oleva ryhmä. Ongelmana on se, että ne ovat täynnä, joten joudumme kyhäilemään jonkinlaisen jatkon tai telineen laatikkoa varten. TV-antennin asennus saatiin sovittua viikonlopulle. Aika vähäistä on muuten TV:n ääressä istuskelu viime kuukausina ja viikkoina ollut.

Pihaa on saatu tasoiteltua uuteen uskoon, kaivurin jäljiltä oli yhtä perunapeltoa. takapihan sokkelinrajaukset ovat valmiina ja vielä pitäisi vähän tasoittaa ja tiivistää multaa, sitten päästäänkin kylvöhommiin. Tuli tänään myös tilattua ValleyView-reunalistaa takapihalle tulevien istutusten rajaamiseksi.
http://www.puutarhaunelma.fi/index.php?section=12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...