keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Vihdoin!

Vihdoin meillä on vesi talossa! Käytettiin koko eilinen ilta äitini kanssa talon siivoamiseen, saatiin siivottua muu alakerta lukuun ottamatta ikkunoita, khh:ta ja kylppäriä/saunaa. Ne ovatkin sitten ohjelmassa tänään. Rakennussiivous ei sovi herkästi pölyyn reagoivalle, etenkin kaapistojen pyyhintä pistää hengitystiet koville jostain syystä. Imuroitiin kaikki pinnat, pestiin katot, seinät, kaapistot, kaikki irtotavara ja lattiat. Etenkin katosta tuli kunnon kerros sahanpurun sekaista pölyä moppiin, vaikka se ei likaiselta näyttänytkään. Kaapistoissa oli melko sitkeääkin likaa asentajien jäljiltä. Lattian kanssa sen sijaan pääsi melko helpolla, vain kaksi pyyhintäkertaa riitti. Lisäksi pisti harmittamaan keittiön tasolla olevat silikonirippeet ja maalipisarat, maalin saa raaputeltua irti mutta silikonin kanssa on tuskaa. Homma vie tehokkaasti mehut ja tänään olisi vielä uusi siivousilta edessä. Tänään on myös käyttöönottotarkastus klo 13:30.

Muutto siirtyikin muuttomiesten aikataulujen vuoksi jo huomiselle, joten siivouksen ja pakkauksen kanssa tuli kiire. Eli vapaa-ajan ongelmia ei lähipäivinä ole tiedossa :) Mutta onhan tämä ihanaa, että vihdoin vuoden odotuksen jälkeen pääsee muuttamaan omaan uuteen kotiin.

1 kommentti:

  1. Onnea onnea! Täällä ollaan niin hengessä mukana ja odotellaan omaa muuttopäivää kuin kuuta nousevaa. Kiitos muuten kommenteistasi sähköistysasiaan blogissani. Tänään käytiin lyömässä sähkärin kanssa muutokset lukkoon, ja esim. tuon eteisen valokatkaisin asian muutimme niin, että on kaksi kytkintä ja myös muihin valaistusasioihin puututtiin ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...