sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Muutettu uuteen kotiin

Raksa on kuluvan viikonlopun aikana kokenut muodonmuutoksen kodiksi. Muuttoon valmisteluineen ja tavaroiden paikoilleen laittoineen kului lähes viikko. Muutto aloitettiin torstaina ja sunnuntai-iltaan mennessä tavarat ovat löytäneet ainakin väliaikaisen sijoituspaikkansa. Kaikki laatikot ja säkit on purettu. Säilytystilaa tuntuu olevan riittävästi, kaapistoissa on vielä tyhjiä hyllyjäkin. Parin asumispäivän kokemuksella talomme parhaat puolet ovat tilojen avaruus ja meille hyvin toimiva pohjaratkaisu. Myös tontille sijoittelu tuntuu onnistuneelta, eli meillä käännettiin olohuone takapihan puolelle. Tontti on ihanan rauhallisella paikalla ja on mukavaa kun illallakin voi pitää olkkarin kaihtimia auki, kukaan ei näe sisälle. Erityisen tyytyväinen olen keittiöömme. Myös astianpesukoneelle täytyy antaa täydet 10 pistettä, uskomattoman hiljainen kone.  Luulimme aluksi ettei se toimi ollenkaan :) WC:stä sen sijaan puuttuu kokonaan pistorasia, sähkäri on tulossa laittamaan sen paikoilleen. Vaatehuoneen hyllyt eivät mahtuneet paikoilleen kulmalistan vuoksi, joten niitä piti kaiverrella mattopuukolla mutta saatiin ne itse paikoilleen. Muita vikoja tai puutteita emme ole huomanneet.

Talo on sisustettu kokonaan olemassa olevilla huonekaluillamme, ostimme ainoastaan uuden lampun ja verhot olohuoneeseen. Olohuoneen pöytä vaihdetaan hieman isompaan ja olkkariin ostetaan uusi nojatuoli. Nyt alkaakin se mukava vaihe, eli sisustaminen! Tässä kuvia talostamme muuton jälkeen. Kuvat aukeavat isommiksi klikkaamalla

8 kommenttia:

 1. Onnittelut, toimiva kokonaisuus. Meilläkin muutto toivottavasti parin viikon päästä, vaikkakaan sitä ei ihan vielä uskoisi :)
  -paula

  VastaaPoista
 2. Todella nättiä!
  Onnea uuteen kotiin..

  VastaaPoista
 3. Onnittelut uuteen kotiin! Kyllä uusi on aina uusi - hienolta näyttää. Olette melkoisen ripeitä kun viikossa saitte tavarat paikoilleen... ja verhotkin tankoon. :)

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen tupaan! Kaunis värimaailma, just sellainen mistä itse tykkään ja haaveilen :) Meillä tämä on todellisuutta ens kesänä, kun (toivottavasti) saadaan oma koti valmiiksi ja päästään muuttamaan. Olen itse miettinyt tuota epäsuoraa valaistusta keittiöön, mutta missään en ole vielä livenä nähnyt miltä se näyttää. Näissä kuvissa se ainakin näyttää hyvältä :) Mitä mieltä itse olette, onko se ollut miellyttävä valaistustapa?

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Tykkään tosi paljon tuosta loisteputkivalaistuksesta kaappien päällä. Meillä toteutettu kahdella himmennettävällä loisteputkella. Tehoiltaan riittävät pelkäksi yleisvaloksi keittiössä ja saa kivasti himmennettyä tunnelman ja tilanteen mukaan. Erittäin hyvä hankinta oli, suosittelen. Tuo valo on meillä aina päällä! Yleisvaloa ei ole laitettu keittiön kattoon, lisäksi meillä on kruunu ruokapöydän päällä. Antaa täysin erilaisen ilmeneen koko keittiölle, eli keittiö tuntuu paljon "raskaammalata" kun valo ei ole päällä..

  VastaaPoista
 6. Nätti tupa teillä! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...