sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Hiekkaa kuivausrummussa :O

Eli kuten otsikko kertoo, tänään pyykkäillessämme huomattiin hiekkaa kuivausrummussa. Siis ihan uskomatonta. Se joka kehuu kivituhkaa pihan pintamateriaalina, ei ilmeisesti ole koskaan kurkannut kuvasrumpuunsa... Nyt alkaisi tosiaan riittää tuo hiekan sisään tulviminen. 12 tassua kantaa sitä tehokkaasti sisään sillä talon edusta on kivetyksen jälkeisellä alueella kivituhkalla. On kyllä viheliäinen pintamateriaali, kohta sitä on sisällä yhtä paljon kuin pihalla. Keväällä oli tarkoitus laittaa asfaltti, mutta jaksaako odottaa talvea ja kevättä tilaamatta sepeliä pihaan. Siinäpä ongelma. Sepelin päälle ei tulisi enää laitettua asfalttia.. Ensiavuksi haettiin Terrasta rappuralli mutta se vaikuttaa vain 4/12 tassuun, eipä siihen saa koirien tassuja putsattua, ihmisten vain.

2 kommenttia:

  1. Appiukko aina laittaa ulkorappujen eteen kuusenhavuja paksun kerroksen, se sitoo tehokkaasti myös koiran tassuista hiekkaa. Koira kun ei suostu kävelemään sellaisen "tekoruohomaton" yli, mutta noiden havujen yli menee.
    Meillä koiran tassut pestään joka kerta, kun tulee sisälle. Ei tuota kuraa muuten kestäisi... (meillähän tulee sisälle ihan savea, kun montussa on sitäkin esillä ihan riittävästi)

    VastaaPoista
  2. Meilläkin koirat pestään joka kerta käytön jälkeen. Lapinkoiran tassu- ja mahakarvat sitovat hiekkaa joka ei suihkuttamallakaan lähde. Varisee sitten kuivuessaan ympäri taloa :) Onneksi kohta(?) tulee talvi ja toivottavasti paljon lunta. Mutta ei valiteta, hyvä vinkki nuo havut!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...