maanantai 4. lokakuuta 2010

Viikonlopun saldo

Viikonloppuna tuli jälleen puuhasteltua pihan parissa. Vietiin vielä yksi kaatiskuorma kaikenlaista rakentamisesta ja muutosta syntynyttä ylijäämää, joten taas näyttää piha siistimmältä kun kärry on tyhjä. Oltiin säästelty Helmitalon käyttämiä laasteja, kippoja jne mutta todettiin ne tarpeettomiksi kun muutostakin on jo kulunut useita viikkoja. Ehkäpä niitä ei siis enää kukaan kaipaa.

Käytiin myös taimikaupoilla Terrassa ja ostettiin omenapuu ja kääpiövuorimäntyjä puoleen hintaan ja istutettiin samant tein paikoilleen. Toivomus olisi, että jäisivät vielä henkiin myöhäisestä ajankohdasta huolimatta. Puu ja havut maksoivat yhteensä 50e joten menetys ei onneksi ole kovin suuri jos eivät talvesta selviä. Heti näytti piha valmiimmalta kun muutaman taimen istutti :) Tuohon havuryhmään on toki tulossa muutakin mutta jätetään ne sovinnolla ensis kevääseen. Ostettiin myös lautaa rappusten ja puuttuvien rajausten tekoon.


Käytiin myös viikonloppuna pidetyillä ASTA-messuilla ja niistä voisi todeta sen verran, että anti oli varsin vaatimaton. Enemmän olisi toivonut erilaista sisustamiseen liittyvää ostettavaa mutta tarjonta oli melko vähäistä. Ehkä johtui myös ajankohdasta eli kävimme paikalla sunnuntaina ilta-päivällä. Jos olisi vielä ollut rakentamisvaihe käynnissä, messuista olisi varmaan saanut enemmän irti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...