maanantai 10. lokakuuta 2011

Höyrypesuri

Olemme asuneet himpun verran yli vuoden uudessa talossamme ja alkoi olla aika tehdä ensimmäinen vähän isompi siivous. Kotiimme muutti uudeksi apulaiseksi Huutonetin ystävällisellä avustuksella Kärcherin höyrypesuri mallia SC 1122.

Tätä laitetta oli tarkoitus testailla lähinnä kosteisiin tiloihin. Laite tuntui simppeliltä mutta vaati nopean perehtymisen käyttöohjeeseen koska kuitenkin ollaan kiehuvan veden kanssa tekemisissä. Käyttö oli helppoa, vesi säiliöön, laite päälle, 8 min odotus ja kun valo sammuu on laite käyttövalmis. Erilaisia päitä oli helppo vaihtaa lennosta ja vettäkin sai lisättyä joskin siinä pitää hieman olla varovainen sillä säiliössä on painetta vaikka sen oliskin päästänyt tyhjäksi.

Mutta siis itse siivoamiseen, voiko enää olla helpompaa ja hauskempaa!! Kylppärin kaakelit, vessa, altaat ja hanat puhdistuivat aivan vaivatta ja taysin voimaa käyttämättä, puhumattakaan siitä tummasta lasisesta saunan ovesta: täysin kiiltävä! Aivan mahtava laite. Höyryttelin tällä myös vessan seinät, tasot ja altaat, keittöstä liesituulettimen,  tasot ja seinäkaalelit sekä altaan ja hanan. Puhdasta ja desinfioitua ilman kemikaaleja. Kunhan tästä kerkeän, seuraavana vuorossa lattiat ja koirien astiat. Saunankin pesisi mutta meillä on vasta saunottu muutama kerta, joten en jaksanut sitä lähteä siivoamaan.

Suositelen siis todella lämpimästi tälläistä laitetta uuteen kotiin. Ehkä ihan jokapäiväiseen arkisiivoukseen laitetta ei tule käyttäneeksi mutta vähän perusteellisempaan siivoukseen kylläkin. Ainakin minun on vaikea kuvitella enää jynssääväni kylppärin kaakeleita käsipelillä. Ostimme laitteen äitini kanssa puoliksi ja varmasti yksi pesuri pystyy palvelemaan usemapaakin kotia, varsin jämäkältä laitteelta tuo tuntui. Ja hyvä erityisesti hienoa on se, että tällaisessa astmaatikko allergikko eläinperheessä saadaan ilman kemikaaleja puhdasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...