lauantai 29. lokakuuta 2011

Kylppärikalusteita IKEA:sta

Tässä vaiheessa projektia rakentajan katseet kohdistuvat IKEA:aan ihan vain käyntännön syistä. Joten tänään oli vuorossa tutustuminen kylpuhuonekalustetarjontaan. Olen jo aiemmin kierrellyt paikallisia rautakauppoja (Terra, Rautia ja Bauhaus) löytämättä mitään erityisen sykähdyttävää, joskin ylikalliita kalusteita kylläkin. Nämä IKEA:n löydöt kuitenkin sopivat sekä silmälle, että budjetille ja tulevat siis meidän yläkerran pikkuvessaan. Tämä vessanhan on melko vähällä käytöllä, alakerrasta löytyy kaksi wc-tilaa, joten eiköhän me näiden kanssa pärjätä ihan mainiosti. Ja nämä miellyttivät silmää ihan oikeasti. Säilytystilaakaan ei tuonne yläkertaan kovin kummoisesti tarvita, joten riittävät senkin puolesta hyvin. Erityisen kiva on tuo peili, johon saa pientä kivaa esille ja käsipyyhkeille on oma pyyhetanko. Näistä kalusteita tulee hieman mieleen parin vuoden takaisen Thaimaan hotellin kalusteet, pikkuisen pinkkiä ja limeä kaveriksi niin täydestä menee. Meille siis taitaa tulla itämainen wc :)

Godmorgon 60cm mustanruskea
Bråviken 60cm x 49cm
Valaisin peilin päälle löytyi Kodin-Terrasta, "Tuija". Kuva Antista, Tuija hieman ohuempi ja leveämpi.
 

Mukaan IKEA:sta lähti myös pari Leksvik-naulakkoa, nämä tulevat tuulikaappiin. Tuo tuulikaappi on ollut koko ajan mietinnässä eikä siihen oikein ole löytynyt hyvää ratkaisua, meillä on siinä kolme kiinteä kaappia, joista yhdessä tanko, siihen ei mahdu jatkuvasti käytössä olevat takit, joten seinällekin tarvitaan naulakkoa. Nyt ne tuli sitten hankittua, onneksi takit eivät varsinaisesti näy sisälle. Naulakoiksi nuo Leksvikit on ihan kivan näköiset. Hattuhylly tekisi tilasta turhan ahtaan.


1 kommentti:

  1. Meillä kävi alakerran vessan kalusteryhmän kanssa hyvä tuuri. Sopiva kaapisto löytyi Kodin Terrasta ja hintaa sillä oli vain 199€. Tuote oli kuitenkin tilapäisesti loppu, mutta sitä saisi samaan hintaan taas marraskuussa. No sehän sopi meille paremmin kuin hyvin, koska sitten ne voisi viedä suoraan raksalle odottamaan asennusta. Tehtiin siis varaus. Meni pari päivää ja Kodin Terrasta soitetaan, että kalusteemme olisivat nyt noudettavissa...

    Tuossa ne nyt nököttää olohuoneen nurkassa. Sopu sijaa antaa :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...