keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Rakentaminen nostaa verenpainetta

Tänään on taas niitä päiviä, jolloin tuntuu että verenpaine toden teolla meinaa nousta, vaikka normaalisti melko matalillakin lukemilla keikutaan :) Tänään piti olla ihan rauhallinen mukava etätyöpäivä kotosalla, tosin yläkerran rakennustyöt alkoivat tänään, eli piti ottaa porukka vastaan, sopia käytännön asioista ja antaa avaimet jne. Ja näin toki tehtiinkin ja työt alkoivat. Pojat pystyttelivät aamun aikana telineet talon päätyyn tarkoituksena purkaa päätyikkuna ja nostaa rakennuslevyt sitä kautta sisään.

No sitten tuli nuohooja ja hänellä ei kauaakaan mennyt kun homma on hoidettu ja sain todistuksen käteen ja terveiset, että vuoden päästä sitten taas! Ja ovesta ulos. Lasketaan koirat... yksi... yksi missä toinen, ah ulkona vaikka siellä oli juuri mennyt portista sisään ja ulos nuohooja. No onneksi siellä aitauksessa oli se kiltti koira, joka pysyy pihalla ilman aitaakin.

Seuraavaksi soittaa isäntä, että nyt ne asfalttimiehet olisivat tulossa! Hetkinen! Nyt? Ensinnäkin me pyysimme keväällä tarjouksia asfaltoinnista mutta jätimme homman sikseen vielä siinä vaiheesa koska kuluja oli tälle kesälle muuten ihan riittävästi. Mutta nyt eräs näistä yrityksistä on tänään tällä kylällä ja tulisivat tekemään halvemmalla. Ah. Ei muuta kuin tervetuloa. Meille tulee siis asfaltti! Siinä sitten sumplimme ja siirsimme autot pois pihasta jotta pohjat pääset pohjatöihin. Jospa tässä olisi sitten tälle päivälle riittävästi. Koiratkin nukkuvat nyt jälleen nätisti uuden tarkistuslaskennan jälkeen tahoillaan päiväunilla.

1 kommentti:

  1. Mutta näissä kaaospäivissä on se hyvä puoli, että niiden aikana asiat etenevät! Kysymyksiin saadaan vastauksia, vanhat hommat valmistuvat ja uusia voidaan aloittaa. Toivottavasti seuraavat päivät kuluvat seesteisemmin, jotta saatte aikaa rauhoittua ja voitte keskittyä verenpaineen laskemiseen. Tsemppiä kaaoksen keskelle!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...