tiistai 25. toukokuuta 2010

Kaatosateessa asennettu rännisuppilot

Niin se sää muuttui kun päätimme aloittaa maalausprojektin.. Ei tarvitse maalata.. Mitäs sitten tekisi kaatosateessa? Ei muuta kuin lähimpään rautakauppaan, eli hiljattain avattuun Nokian Kodin Terraan ostamaan rännisuppiloita rännien alle. Tilannehan oli se, että rännit ja sadevesiputket eivät sopivasti kohdanneet kuin yhden rännin alla, joten kaatosateen siivittämänä tuli mieleen, että ehkä nyt olisi hyvä saada vesi menemään putkiin, eikä talon sokkelille. Ostettiin 5 suppiloa ja kumiset liitososat ja lähdettiin niitä pistämään paikoilleen. Saatiin asennettua suppilot paikoilleen ja olipa hienoa katsoa kun vesi tuli ojaan sadevesiputkista.

Talolla ei ollut tapahtunut mitään, hiljaiselo jatkuu maalarin saatua oman työvaiheensa päätökseen.

6 kommenttia:

 1. Hei! Tosi kiva kun löysin tämän blogin ja seuraankin sitä ahkerasti!!! Meillä nimittäin juuri sopimus allekirjoitettu ja tarkoitus olis ens kesällä valmistua Sulohelmi 1½ !

  VastaaPoista
 2. Hieno juttu, onnea projektille! Jos kysyttävää tulee matkan varrella, voi laittaa myös meiliä: nuhppir@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kiitos vaan!

  VastaaPoista
 4. Meille kanssa tulossa Kotihelmi 102 ensikesänä. Mukava seurata tätä teidän blogia.

  VastaaPoista
 5. Sulohelmi näyttää olevan suosittu talomalli :), sehän meillekin on tulossa. On tosi kivoja kuvia, mitä olet laittanut sivuille pintatöiden jälkeen. Kivasti sopii! Meillä vasta rakennuslupaa odotellaan ja sitä, että päästäisiin tositoimiin.

  Piia

  VastaaPoista
 6. Onnea teidänkin projektille! Tarkoitus on laitella tuonne Sisustus-sivulle lisää sisäkuvia heti kun työt etenevät sillä osastolla.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...