tiistai 11. toukokuuta 2010

Muurarin kanssa talolla

Kävimme eilen tapamaassa muuraria talolla, hän katsoi tulevan takan paikan ja juteltiin mahdollisesta etenemisestä. Hänellä olisi mahdollisuus tulla meille kahden viikon kuluttua mutta asiat selvenevät vasta tänään. Eli tänään iltapäivällä meillä saattaa olla muurari sovittuna.

Muuten talolla ei näyttänyt tapahtuneen mitään näkyvää. Tänään mennään taas illalla paikan päälle kalustetoimittajan kanssa.

3 kommenttia:

  1. Innostuinpas kovasti blogistanne!!! Meillä nimittäin Helmitalon raennustyöt myöskin alkamassa (valmistuminen 12/2010), ja blogiakin projektista on tarkoitus pitää :) jään innolla seuraamaan!

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa lukemaan blogiani! Hienoa, että saadaan toinenkin Helmitalo-blogi maailmalle :) Olen yrittänyt saada kirjoiteltua mahdollisimman tarkasti projektiin liittyvät asiat blogiini, eli mitä on tullut vastaan ja milloin. Ihan maallikkoina mekin tätä ensimmäistä taloamme lähdimme rakennuttamaan ja hyvin homma etenee. Minulle voi laittaa tarvittaessa sähköpostia, jos kysyttävää meidän projektiin liittyen ilmenee. Onnea projektiin!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kiitos! Ja onnea myös teidän loppurutistukseen :) Kivan tarkasti oletkin jaksanut projektianne kuvailla, mukava kun näkee konkreettisesti mitä tässä lähiaikoina luvassa!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...