lauantai 8. toukokuuta 2010

Muurari ja muita viime hetken valintoja

Projektimme on ollut yllätyksiä täynnä. Ei niinkään negatiivia vaan paremminkin positiivia, eli asiat etenevät koko ajan nopeammin kuin olemme osanneet varautua. Tiilerin tilausvahvistuksessa oli takan toimitusaika kesäkuulle ja olin heihin yhteydessä, saisiko tätä nopeutettua. No saisi, sillä takka on jo saapunut. Nyt pitääkin pikaisesti sopia takan kuljetus paikan päälle Viialan rakennustarvikkeen kanssa ja sen lisäksi pitäisi vielä löytää muurari, mieluiten nyt heti. No, senhän jo arvaa, että ei onnistu.. Muurareilla on töitä, eikä pikaisen soittokierroksen myötä meidän takkamme tunnu kovinkaan kiinnostavalta vaihtoehdolta.. No, vielä emme lannistu, sentään yhden muurarin kanssa on jo sovittu tarkistussoitto maanantaille, jos häneltä peruuntuu yksi työ - hän voisi tehdä meille takan.

Saimme myös tapetit ostettua tänään, viimeisenä mahdollisena päivänä. Pintamies tarvitsee tapetit ensi viikolla, joten hyvin jäi aikaa :) Me kun halusimme olla omapäisiä ja ostaa tapetit itse. Päädyimme mukavaan kompromissiin olohuoneen tapetin osalta ja olimme pikaostokseemme tyytyväisiä. Makuuhuoneen osalta alkuperäinen suunnitelma toteutuu.

Talolla käytiin myös pyörähtämässä. Tasoitushommat olivat loppuviikon aikana edenneet, eli tasaista pintaa olivat saaneet takan palomuuri sekä muut kiviseinät. Ei millään malttaisi odottaa ensi viikon loppua, kun pinnoissa pitäisi olla jo maalia ja tapettia.

Olin myös yhteydessä PM-Kalusteeseen kalustekuvien päivitykseen liittyen. Kyselin samalla "ohimennen" kalusteiden toimitusaikaa ja se oli suunnitelmissa kesä-heinäkuun vaihteeseen. Varsin myöhään, ajattelin - kerroinkin, että meillä on kyllä maalari paikalla tekemässä pintoja jo. Savolainen tuleekin siis tiistaina illalla paikan päälle toteamaan tilanteen ja mittailemaan paikkoja. Samalla saadaan junailtua viime hetken muutokset toimitukseen.

Kaikki tuntuu nyt kauhean lopulliselta, suunnitelmat on lyöty lukkoon ja asiat toteutuvat. Enää ei ehdi muuttaa mieltään, joten täytyy vain toivoa, että sisustusvalinnat ovat osuneet oikeaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...